Wat is URA?

URA is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in afbouw, verbouw en het inrichten van kantoorpanden, scholen, hotels, bedrijfsruimten en nog veel meer. Wij realiseren het complete interieurwerk, waaronder scheidingswanden en systeemplafonds, verlichting, installatiewerk, vloerbedekking en schilderwerk. URA is werkzaam in nieuw- en verbouw, utiliteitsbouw en renovatie. URA is VCA** en ISO 9001 gecertificeerd.

Wat ga jij doen?

Jij gaat kostenramingen en begrotingen maken. Ook controleer je tekeningen. Je bent op de hoogte van de marktprijzen, je houdt rekening met eventuele risico’s en je kent de markt. Je analyseert de gegevens en je zoekt mee naar optimale en kostenbewuste uitvoeringsmethoden en je voert goed overleg met de betrokken collega’s en de klanten.

Wat verwachten we van jou?

Om de functie goed te kunnen vervullen verwachten wij een MBO/HBO werk- en denkniveau en dat je bekend bent met het Windows Office pakket (minimaal Word en Excel), Autocad en Sketchup. Enige ervaring in deze functie is een pré, bij voorkeur in de bouw en vastgoed sector. Goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden gebaseerd op drive, prestatiegerichtheid en uitstekende contactuele eigenschappen.

Technisch tekenaar

Wat bieden wij?

Een boeiende functie, een marktconform salaris, doorgroeimogelijkheden, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en werken in een dynamisch bedrijf.

Interesse of meer informatie?

Als je jezelf herkent in bovengeschetst profiel, dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Mail je sollicitatiebrief, voorzien van CV, naar monique@ura.nl. Een kennismakingsgesprek is dan wellicht de volgende stap. We hopen snel van je te horen!